You are currently viewing Београд (Србија) до Тагум Сити (Филипини)
Belgrade Nikola Tesla Airport

Београд (Србија) до Тагум Сити (Филипини)

Крените на путовање од историјских београдских улица до ужурбаног градског пејзажа Дубаија и даље до тропског раја на Филипинима. Ова авантура ће вас одвести преко континената, урањајући вас у различите културе и живописне пејзаже на путу. Започнимо ову узбудљиву експедицију!

Београд до Дубаија

Започните своје путовање у Београду, главном граду Србије, и одлетите до Дубаија, живописног града у Уједињеним Арапским Емиратима (УАЕ). Полазак са Аеродрома Никола Тесла Београд (БЕГ) и долазак на Међународни аеродром Дубаи (ДКСБ). Неколико авио-компанија управља овом рутом, укључујући Емиратес, Флидубаи и Аир Сербиа. Трајање лета је отприлике 5 до 6 сати.

Дубаи – Манила

Из Дубаија наставите путовање до Маниле, главног града Филипина. Полазак са међународног аеродрома Дубаи (ДКСБ) и долазак на међународни аеродром Нинои Акуино (МНЛ) у Манили. Авио-компаније као што су Емиратес, Пхилиппине Аирлинес и Цебу Пацифиц нуде летове на овој рути, са трајањем лета од око 8 до 9 сати.

Манила до града Давао

По доласку у Манилу, идите домаћим летом до града Давао, једног од главних урбаних центара на Филипинима. Полазак са међународног аеродрома Нинои Акуино (МНЛ) и долазак на међународни аеродром Францисцо Бангои (ДВО) у граду Давао. Авио-компаније као што су Пхилиппине Аирлинес, Цебу Пацифиц и АирАсиа Пхилиппинес опслужују ову руту, са трајањем лета од 1,5 до 2 сата.

Давао Сити до Тагум Сити

По слетању у Давао Цити, наставите до свог коначног одредишта, Тагум Цити. Доступне су различите опције превоза, укључујући аутобусе, комбије или таксије, за отприлике 1 до 1,5 сат путовања до града Тагум.

ГАЛЕРИЈА СЛИКА

Leave a Reply