Крените на путовање од историјских београдских улица до ужурбаног градског пејзажа Дубаија и даље до тропског раја на Филипинима. Ова авантура ће вас одвести преко континената, урањајући вас у различите културе и живописне пејзаже на путу. Започнимо ову узбудљиву експедицију!

Београд до Дубаија

Започните своје путовање у Београду, главном граду Србије, и одлетите до Дубаија, живописног града у Уједињеним Арапским Емиратима (УАЕ). Полазак са Аеродрома Никола Тесла Београд (БЕГ) и долазак на Међународни аеродром Дубаи (ДКСБ). Неколико авио-компанија управља овом рутом, укључујући Емиратес, Флидубаи и Аир Сербиа. Трајање лета је отприлике 5 до 6 сати.

Дубаи – Манила

Из Дубаија наставите путовање до Маниле, главног града Филипина. Полазак са међународног аеродрома Дубаи (ДКСБ) и долазак на међународни аеродром Нинои Акуино (МНЛ) у Манили. Авио-компаније као што су Емиратес, Пхилиппине Аирлинес и Цебу Пацифиц нуде летове на овој рути, са трајањем лета од око 8 до 9 сати.

Манила до града Давао

По доласку у Манилу, идите домаћим летом до града Давао, једног од главних урбаних центара на Филипинима. Полазак са међународног аеродрома Нинои Акуино (МНЛ) и долазак на међународни аеродром Францисцо Бангои (ДВО) у граду Давао. Авио-компаније као што су Пхилиппине Аирлинес, Цебу Пацифиц и АирАсиа Пхилиппинес опслужују ову руту, са трајањем лета од 1,5 до 2 сата.

Давао Сити до Тагум Сити

По слетању у Давао Цити, наставите до свог коначног одредишта, Тагум Цити. Доступне су различите опције превоза, укључујући аутобусе, комбије или таксије, за отприлике 1 до 1,5 сат путовања до града Тагум.

ГАЛЕРИЈА СЛИКА