You are currently viewing Amsterdam (Nederland) naar Tagum City (Filipijnen)
Amsterdam Airport Schiphol

Amsterdam (Nederland) naar Tagum City (Filipijnen)

Amsterdam is een stad in Nederland, terwijl Tagum een stad is op de Filipijnen. De meest gebruikelijke manier om tussen deze twee steden te reizen, zou per vliegtuig zijn, aangezien er geen directe land- of zeeverbindingen zijn.

VLUCHT AMSTERDAM-SINGAPORE-DAVAO

Om tussen deze twee steden te reizen, moet je verbindende vluchten nemen met één of meer tussenstops. De specifieke route en beschikbare luchtvaartmaatschappijen zullen afhangen van de reisdata en boekingsmogelijkheden die op dat moment beschikbaar zijn. We raden echter aan om te proberen de vlucht van Singapore Airlines van Amsterdam naar Singapore te nemen en vervolgens van Singapore naar Davao City, de dichtstbijzijnde stad met een luchthaven bij Tagum City.

DAVAO-TAGUM LANDREIS

Nadat je in Davao City bent aangekomen, kun je proberen een bus, privéauto of taxi naar Tagum City te nemen. Er zijn verschillende busmaatschappijen die dagelijkse routes tussen de twee steden exploiteren, met meerdere vertrekken gedurende de dag. De reistijd is meestal ongeveer 1,5 tot 2 uur, afhankelijk van de verkeersomstandigheden en de specifieke busroute.

Als alternatief kun je ook van Davao City naar Tagum City reizen met een privéauto of taxi. De reistijd is vergelijkbaar met die van een bus, maar de kosten zullen hoger zijn omdat je moet betalen voor brandstof en eventuele extra kosten. Je kunt ook een privétransferservice regelen via een reisbureau of online boekingsplatform.

Afbeeldingen Galerij

Leave a Reply