You are currently viewing BRUSSEL (BELGIË) NAAR TAGUM STAD (FILIPPIJNEN)
Brussels-Zaventem Airport

BRUSSEL (BELGIË) NAAR TAGUM STAD (FILIPPIJNEN)

Brussel, België: Begin uw reis in Brussel, de hoofdstad van België. Brussel staat bekend om zijn prachtige architectuur, heerlijke keuken en levendige culturele scene. Het herbergt de hoofdkantoren van de Europese Unie en de NAVO, waardoor het een belangrijk politiek en economisch centrum is in Europa.

Brussel naar Dubai: Vanaf Brussels Airport (BRU) vertrekt u naar Dubai International Airport (DXB). Dubai is een moderne metropool bekend om zijn futuristische skyline, luxe winkels en levendige nachtleven. Het is een stad van superlatieven, met het hoogste gebouw ter wereld, de Burj Khalifa, en extravagante winkelcentra en resorts. Aanbevolen luchtvaartmaatschappijen voor deze route zijn Emirates en Brussels Airlines.

Dubai naar Manila: Vervolg uw reis met een vlucht van Dubai naar Manila. Manila is de bruisende hoofdstad van de Filipijnen, met een mix van rijke geschiedenis, diverse cultuur en stedelijke ontwikkeling. Het is een stad waar koloniale Spaanse architectuur samensmelt met moderne wolkenkrabbers. Manila staat bekend om zijn levendige straatmarkten, historische bezienswaardigheden zoals Intramuros, en levendige straatvoedselscene. Aanbevolen luchtvaartmaatschappijen voor deze route zijn Emirates, Philippine Airlines en Cebu Pacific.

Manila naar Davao: Bij aankomst in Manila neemt u een binnenlandse vlucht naar Davao. Davao City ligt op het zuidelijke Filipijnse eiland Mindanao en staat bekend om zijn natuurlijke schoonheid, waaronder Mount Apo, de hoogste piek van de Filipijnen. Het is een bruisend stadscentrum omgeven door weelderige bossen en prachtige stranden. Aanbevolen luchtvaartmaatschappijen voor deze route zijn Philippine Airlines, Cebu Pacific en AirAsia Philippines.

Davao naar Tagum City: Vanuit Davao reist u naar Tagum City, een levendig stadscentrum gelegen in de provincie Davao del Norte op de Filipijnen. Tagum City staat bekend om zijn agrarische industrie, met name voor zijn bananen en andere tropische vruchten. Het biedt een mix van landelijke charme en stedelijke voorzieningen, met parken, markten en culturele bezienswaardigheden om te verkennen. U kunt Tagum City bereiken met verschillende vervoersmiddelen, zoals bussen, busjes of jeepneys, met een reistijd van ongeveer 1,5 tot 2 uur vanuit Davao.

AFBEELDINGENGALERIJ

Leave a Reply