You are currently viewing Bucharest (România) către Tagum City (Filipine)
Bucharest Henri Coandă International Airport

Bucharest (România) către Tagum City (Filipine)

Pentru a călători de la București la Istanbul la Manila la Davao City la Tagum City, probabil va trebui să luați o combinație de zboruri. Iată un ghid general:

București către Istanbul

Mai multe companii aeriene oferă zboruri de la București (OTP) către Istanbul (IST), inclusiv Turkish Airlines și Pegasus Airlines. Puteți verifica zborurile și rezerva bilete prin intermediul site-urilor lor sau al agențiilor de călătorie.

Istanbul către Manila

Multe companii aeriene oferă zboruri de la Istanbul (IST) către Manila (MNL), inclusiv Turkish Airlines, Qatar Airways și Emirates. Puteți căuta zboruri și rezerva bilete prin intermediul site-urilor lor sau al agențiilor de călătorie.

Manila către Davao City

Mai multe companii aeriene operează zboruri de la Manila (MNL) către Davao City (DVO), inclusiv Philippine Airlines, Cebu Pacific și AirAsia Philippines. Puteți verifica zborurile și rezerva bilete prin intermediul site-urilor lor sau al agențiilor de călătorie.

Davao City către Tagum City

Odată ce ajungeți în Davao City (DVO), puteți lua un autobuz, o mașină de transport în comun sau un taxi către Tagum City. Timpul de călătorie pe drum este de aproximativ 1,5 până la 2 ore, în funcție de condițiile de trafic.

GALERIE DE IMAGINI

Leave a Reply