Tag på en rejse fra Københavns maleriske gader til det travle bybillede i Doha og videre til Filippinernes tropiske paradis. Dette eventyr tager dig på tværs af kontinenter og fordyber dig i forskellige kulturer og pulserende landskaber undervejs. Lad os begynde denne spændende ekspedition!

København til Doha

Start din rejse i København, Danmarks hovedstad, og flyv til Doha, hovedstaden i Qatar. Afgang fra Københavns Lufthavn (CPH) og ankomme til Hamad Internationale Lufthavn (DOH) i Doha. Flere flyselskaber opererer denne rute, herunder Qatar Airways og Scandinavian Airlines. Flyvevarigheden er cirka 5 til 6 timer.

Doha til Manila

Fra Doha fortsætter du din rejse til Manila, Filippinernes hovedstad. Afgang fra Hamad International Airport (DOH) og ankom til Ninoy Aquino International Airport (MNL) i Manila. Flyselskaber som Qatar Airways, Philippine Airlines og Cebu Pacific tilbyder flyvninger på denne rute, med en flyvetid på omkring 9 til 10 timer.

Manila til Davao City

Når du er ankommet til Manila, skal du tage et indenrigsfly til Davao City, et af de store bycentre i Filippinerne. Afgang fra Ninoy Aquino International Airport (MNL) og ankom til Francisco Bangoy International Airport (DVO) i Davao City. Flyselskaber som Philippine Airlines, Cebu Pacific og AirAsia Philippines betjener denne rute med flyvevarigheder fra 1,5 til 2 timer.

Davao City til Tagum City

Ved landing i Davao City, fortsæt til din endelige destination, Tagum City. Forskellige transportmuligheder er tilgængelige, herunder busser, varevogne eller taxaer, for den cirka 1 til 1,5-timers rejse til Tagum City.

BILLEDGALLERI