You are currently viewing Kuching (Malaysia) ke Bandar Tagum (Filipina)

Kuching (Malaysia) ke Bandar Tagum (Filipina)

Ini adalah rancangan perjalanan untuk laluan anda:

 1. Kuching ke Kuala Lumpur:
  • Anda boleh terbang secara langsung dari Lapangan Terbang Antarabangsa Kuching (KCH) ke Lapangan Terbang Antarabangsa Kuala Lumpur (KUL) dengan syarikat penerbangan seperti Malaysia Airlines, AirAsia, atau Malindo Air. Tempoh penerbangan adalah kira-kira 1.5 hingga 2 jam.
 2. Kuala Lumpur ke Manila:
  • Dari Lapangan Terbang Antarabangsa Kuala Lumpur (KUL), anda boleh terbang ke Lapangan Terbang Antarabangsa Ninoy Aquino (MNL) di Manila, Filipina. Syarikat penerbangan seperti Malaysia Airlines, Philippine Airlines, AirAsia, dan Cebu Pacific beroperasi di laluan ini. Tempoh penerbangan adalah kira-kira 3 hingga 4 jam.
 3. Manila ke Davao:
  • Anda boleh mengambil penerbangan dari Lapangan Terbang Antarabangsa Ninoy Aquino (MNL) di Manila ke Lapangan Terbang Antarabangsa Francisco Bangoy (DVO) di Bandar Davao. Syarikat penerbangan seperti Philippine Airlines, Cebu Pacific, dan AirAsia menawarkan penerbangan antara Manila dan Davao. Tempoh penerbangan adalah kira-kira 1.5 hingga 2 jam.
 4. Davao ke Tagum:
  • Dari Lapangan Terbang Antarabangsa Francisco Bangoy (DVO) di Bandar Davao, anda boleh pergi ke Bandar Tagum dengan bas, teksi, atau van peribadi. Perjalanan ini biasanya mengambil masa kira-kira 1 hingga 2 jam bergantung kepada trafik dan cara pengangkutan.

GALERI GAMBAR

HUBUNGI KAMI

Untuk maklumat lanjut, lakukan salah satu cara berikut:

Leave a Reply